Οι Πρόσκοποι ηλικίας (15-18 ετών, τάξεις Λυκείου) αποτελούν τους Ανιχνευτές μας. Οι Ανιχνευτές ασχολούνται με ένα πλήθος θεμάτων, γνώσεων, ερασιτεχνικών ασχολιών, ερεθισμάτων για επαγγελματικό προσανατολισμό, ανακαλύψεων, και αποκτούν εμπειρίες οι οποίες προσφέρουν στους εφήβους κίνητρα και ευκαιρίες για ηθική, πνευματική, φυσική και κοινωνική ανάπτυξη, διευρύνοντας τις ατομικές κλίσεις και ικανότητες τους. Ένα από τα εργαλεία για να το επιτύχουν αυτό είναι και τα θεματικά Ανιχνευτικά Εργαστήρια Γνώσεων με διαφορετικό θέμα κάθε φορά.
&nbsp

Topography_poster_03-01_small

Στα πλαίσια του προγραμματισμού των δράσεων του Κλάδου Ανιχνευτών της Περιφέρειας Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου για το 2013-2014, είχε προταθεί και αποφασισθεί να πραγματοποιηθεί Ανιχνευτικό Εργαστήριο με θέμα «Τοπογραφία».

Έτσι λοιπόν θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 (4:00 μ.μ.-9:00 μ.μ.)  το πρώτο μέρος (θεωρητικό) στο χώρο του 3ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας, και την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 (8:30 π.μ.) το δεύτερο μέρος (πρακτικό) στην περιοχή Μετόχι Βλασίας.

Για την διεξαγωγή του Εργαστηρίου θα έχουμε την βοήθεια του ειδικού συνεργάτη Περιβαλλοντολόγου κου Μαμμάση Διονύση.
&nbsp

Για τις λεπτομέρειες της δράσης θα ενημερωθούν οι Αρχηγοί των Ανιχνευτών και για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο peaxaias@gmail.com
&nbsp

[info]Αίτηση Συμμετοχής  |  Ατομικά Εφόδια  |  Αφίσα

[/info]

[spacer][/spacer]

[toggle title=”Σχετικές δημοσιεύσεις”]Ανιχνευτικό Εργαστήριο με θέμα «Τοπογραφία»

[/toggle]