Δελτίο Τύπου

9ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Πάτρας

Κατασκηνώσεις 2022 ευχαριστήρια στους χορηγούς μας . Έναρξη νέας Προσκοπικής χρονιάς.

Εκ μέρους όλων των μελών του Συστήματος μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φετινούς χορηγούς μας για την προσφορά τους στις καλοκαιρινές μας κατασκηνώσεις   που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Άλσος Αμπελοκήπων στα Χρυσάμπελα   . Η συμβολή τους ήταν  ανεκτίμητη και τους ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την συμμετοχή τους .

Συγκεκριμένα :

Την βιομηχανία AMP S.A. CANDIES SC, Πάτρα

Το Φαρμακείο Σωτήρη Κουρλαμπά-Πεφάνη & Σια Ο.Ε. , Πάτρα

Το Anastasias Studios ,Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής

Τον παιδικό σταθμό Χαρωπούπολη , Πατρα

Το κατάστημα παιχνιδιών Kinderella, Πάτρα

Το Αρτοποιείο Τηλιγάδης Γιώργος, Αίγιο

Το Αρτοποιείο Θεοδωρόπουλος Δημήτρης ,Αίγιο

Τον κύριο Χαράλαμπο Μόσχο

Την κυριά Ελένη Ψωίνου

Την κυρία Χαρά Μουζάκη

Τον κύριο Νίκο Ανδρίτσο

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Αντιδήμαρχο Αιγίου και Περιφερειακό Έφορο της Π.Ε. Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου κύριο Νίκο Καραΐσκο και τον πρόεδρο της κοινότητας Χρυσάμπελων Κύριο Μουστερή Κώστα για την πολύτιμη βοήθειά τους στον υπέροχο  Άλσος  τους .

Ο Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική κίνηση μη πολιτική, μη κερδοσκοπική και ανοικτή σε όλους. Μέσα από την διασκέδαση, το παιχνίδι, την έρευνα και τη ζωή στην ύπαιθρο, ο Προσκοπισμός πετυχαίνει το σκοπό του να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτυχθούν πολύπλευρα ώστε να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία και να γίνουν χρήσιμοι και δημιουργικοί πολίτες. Ο σκοπός αυτός επιτυγχάνεται μέσα από τις ετήσιες δραστηριότητες των Συστημάτων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, με επιστέγασμα τις καλοκαιρινές μας κατασκηνώσεις.

Τέλος με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της νέας προσκοπικής μας χρονιάς και να σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές ξεκίνησαν. Θα μας βρείτε πάνω στην Πλατεία Ειρήνης στις εργατικές κατοικίες Ταμπούρα δίπλα από  τα γραφεία του  Νότιου Διαμερίσματος  Δήμου Πατρέων .

Για οποιαδήποτε πληροφορία θα μας βρείτε στα τηλέφωνα: 6983482225, 6945494463

e-mail : 9nppatras@sep.org.gr

Social Media :  Facebook : 9Ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΚΟΠΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Instagram : 9nppatras