ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΌ – ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΌ PROJECT

ΚΛΑΔΟΣ ΛΥΚOΠΟΥΛΩΝ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ

| Σπιτικοί Λυκοπράκτορες – Υπόθεση : cubs-89 |

1η εβδομάδα :

” Αναζήτηση Λυκοπρακτόρων ”

Τοποθεσία : Κεντρικά γραφεία Μυστικών Λυκοπρακτόρων

Ωρα 19:00 μ.μ

 Σήμερα το πρωί έφτασε ένα μήνυμα στα κεντρικά γραφεία των Λυκοπρακτόρων και τους ανησύχησε ιδιαίτερα. Λόγω της ρύπανσης του περιβάλλοντος αλλά και όλων αυτών των συνθηκών που επικρατούν στη Γη τα παιδιά ολόκληρου του κόσμου σταμάτησαν να μεγαλώνουν λες και σταμάτησε ο χρόνος. Οι μυστικοί Λυκοπράκτορες αναζητούν καινούρια μέλη στην ομάδα τους για να λύσουν το πρόβλημα που κανει τους επιστήμονες παγκοσμίως να παραμιλούν! Θα βρουν αραγε αντάξιους πράκτορες να μπουν στην ομάδα τους? Στο τέλος όσοι περάσουν επιτυχώς τις δοκιμασίες και τις αποστολές ,θα τους απονεμηθεί το ειδικό παράσημο των Λυκοπρακτόρων.

Οι σπιτικοί Λυκοπράκτορες ετοιμάστηκαν… Εσείς;

 Δοκιμασία 1η :

«ΕΓΓΡΑΦΉ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ»

?? Όλοι οι Πράκτορες έχουν μυστικά ονόματα γι’αυτό για να μπεις και εσύ στην μυστική ομάδα λυκοπρακτόρων και να βοηθήσεις τον Μαύρο Πάνθηρα θα πρέπει να μας στείλεις ένα  e-mail  όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία σου ( ΜΌΝΟ το όνομα σου και σε ποια Αγέλη ανήκεις ) καθώς και το μυστικό σου όνομα όπου θα σε καλούμε μόνο με αυτό..

Το δικό μου μυστικό όνομα μικρέ  πράκτορα είναι Ροζ Τσιχλόφουσκα και θα είμαι η βοηθός σου σε οτιδήποτε χρειαστείς. Μαζί θα βρούμε την μυστική φόρμουλα για να γίνουν όλα όπως πριν.

Το e-mail είναι : menoumelykoi@hotmail.com

Και μην ξεχαστείς! Θα λάβεις απάντηση με τον Μυστικό Μοναδικό Κωδικό σου(Μ.Μ.Κ)!

Παράδειγμα:

 Όνομα: Ιωάννα

 Ανήκω στην : 4η Αγέλη Πάτρας

 Και το μυστικό μου όνομα είναι « Φτερωτή Πινέζα»

Σε περιμένουμε στην ομάδα μας και δεν θα χάσεις!

-Tip 1 :Ζήτησε την καθοδήγηση των γονιών σου αλλά προσοχή : το e-mail πρέπει να είναι από σένα γραμμένο.

-Tip 2 : Το e-mail μπορεί να ανήκει στους γονείς σου ,δεν μας πειράζει ,αρκεί να στείλεις αυτά που σου ζητήσαμε!

 Δοκιμασία 2η :

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ»

Ο χάρτης είναι πολύ βασικό εργαλείο για την πορεία μας καθώς το φαινόμενο είναι παγκόσμιο και οι αποστολές θα μας στέλνονται από παντού! Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ καλά οργανωμένοι.

Μπορείς να εκτυπώσεις τον χάρτη  ΕΔΩ

Ή μπορείς να τον ζωγραφίσεις από την αρχή μόνος σου ή μόνη σου !

Όπως βλέπεις λείπουν οι ονομασίες των Ηπείρων! Αφού φτιάξεις τον χάρτη ζωγράφισε με διαφορετικό χρώμα κάθε ήπειρο και γράψε με έναν μαρκαδόρο τα ονόματα τους αλλά και των ωκεανών!Στη συνέχεια κρέμασε τον χάρτη στο κρησφύγετο σου (δωμάτιο) και ετοιμάσου για το απόλυτο κιτ του μυστικού Λυκοπράκτορα!!

 Δοκιμασία 3η :

«ΤΕΣΤ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»

Ένας μυστικός Λυκοπράκτορας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός σε κάθε αποστολή και να μην προσπερνάει καμία λεπτομέρεια καθώς στη περίπτωσή μας οι διαφορές θα κριθούν στις… λεπτομέρειες!!

Η δοκιμασία είναι απλή μυστικέ πράκτορα, πρέπει να βρεις τις 10 διαφορές στον χάρτη που υπάρχει στον σύνδεσμο από κάτω.Πρέπει να είσαι πολύ γρήγορος ο χρόνος ποτέ δεν θα είναι με το μέρος μας!

Χάρτης Ελλάδας

Ο Μαύρος Πάνθηρας το λύνει σε 7 δευτερόλεπτα(!!!). Εσένα πόσο χρόνο σου πήρε;;

Δοκιμασία 4η :

Τα πηγαίνεις πολύ καλά μυστικέ πράκτορα και νομίζω πώς ήρθε η ώρα να φτιάξεις και το ολοδικό σου ΚΙΤ Λυκοπρακτόρων!!Μην αναρωτιέσαι τι είναι γιατί είμαι εγώ εδώ για να σου πω!!Είναι ένα καλά σφραγισμένο (με κωδικούς) κουτί όπου μέσα έχει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό ενός Λυκοπράκτορα!Κοίτα να δεις που όλα τα υλικά θα τα βρεις στο σπίτι σου!

Λοιπόν,έχουμε και λέμε… Σε ένα ΚΙΤ πρακτόρων δεν θα έλειπε ποτέ :

Ταυτότητα

✓  Φακός

✓  Γυαλιά

✓  Καπέλο

✓  Σημειωματάριο

✓  Μεγεθυντικός Φακός

( Σε περίπτωση που δεν έχεις μεγεθυντικό φακό μην απογοητευτείς! Ένας μυστικός Λυκοπράκτορας δεν τα βάζει ποτέ κάτω! Ακολούθησε τις οδηγίες μου και φτιάξε τον καλύτερο μεγεθυντικό φακό!

Θα χρειαστείς :

  • Ένα καθαρό μεγάλο πλαστικό μπουκάλι του νερού
  • Έναν μαρκαδόρο
  • Ψαλίδι
  • Χαρτόνι για την διακόσμηση!

Και φυσικά ένα  ✓κουτί

όπου θα τα έχεις συγκεντρωμένα πάντα όλα μαζί ! Μην ξεχάσεις να το διακοσμήσεις όπως θέλεις!

(Μπορεί να είναι κουτί από παπούτσια,κάποιο μπαουλάκι ξεχασμένο, ένα χαρτόκουτο ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείς! )

Ορίστε μερικές ιδέες :

 Δοκιμασία 5η :

Τελευταία δοκιμασία για τώρα σπιτικέ πράκτορα και δεν είναι άλλη από το να παρουσιάσεις τον εαυτό σου! Βρες ένα λευκό απλό φανελάκι , χώρισε το όπως δείχνει η φωτογραφία από κάτω , πιάσε όλους τους μαρκαδόρους σου και ξεκίνα!!

Φυσικά θα περιμένω να δω το αποτέλεσμα με τις αγαπημένες σου συνήθειες  ,φορεμένο από εσένα ,στην μυστική σελίδα στο Facebook  #μένουμελύκοι αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ  σε καμία περίπτωση μην δείξεις το πρόσωπο σου γιατί το σχέδιο μας θα πάει στράφι!!!

Tip :Κοίταξε και πάρε μια ιδέα για το πώς μπορείς να το ζωγραφίσεις εδώ !

Συγχαρητήρια!! Κάπου εδώ τελειώνουν οι αποστολές σου για αυτή την εβδομάδα.Τα πήγες πολύ καλά!

Αγαπημένε μας μυστικέ πράκτορα η μουσική είναι κομμάτι των Λυκοπρακτόρων και κάθε εβδομάδα θα σου στέλνουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια για να σε συνοδεύουν στις αποστολές σου!

Και κάτι ακόμα!

Αφού ολοκληρώσεις όλες τις αποστολές σου με επιτυχία και λίγο πριν κοιμηθείς ζήτα από του γονείς σου να σου βάλουν να ακούσεις τις ιστορίες μας.Σαν τις συγκεντρώσεις που έκανες με όόλους τους φίλους σου και ο/η  Ακέλας  σάς  τις έλεγε στο τέλος..και πριν ακόμα το καταλάβεις να είσαι σίγουρος ή σίγουρη πως,πολύ γρήγορα, θα βρεθείτε και πάλι όλοι μαζί …!

( ΥΓ : Θερμή παράκληση αγαπητοί μας γονείς να στέλνετε το φωτογραφικό σας υλικό μόνο στην σελίδα μας στο facebook  #μένουμελύκοι   για την ασφάλεια όλων μας )