Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, στην πρόσκληση που απηύθυναν για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ο ΣΚΑΪ και ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ (δια των Αντιδημαρχιών Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φίλων, Ένταξης Μεταναστών και Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας), προκειμένου να συγκεντρωθούν παιχνίδια και ρούχα, για τα παιδιά των απόρων οικογενειών του Δήμου Πατρέων.

Η δράση έγινε το Σάββατο (07-12-2013), στην πλατεία Γεωργίου, στο χώρο του «Έσπερου», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», που φέτος είχε τίτλο: «Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ Αι-Βασίλης». 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης δυναμικά, οι Πρόσκοποι της Πάτρας, οι οποίοι εκτός του ότι βοήθησαν στη συγκέντρωση των παιχνιδιών και των ρούχων, έδωσαν και την ευκαιρία σε όσους παρευρέθηκαν στο χώρο να “κρεμάσουν” την ευχή τους, με πρωτότυπο τρόπο στο μαγικό «Δέντρο των Ευχών».

[spacer][/spacer]

[spacer][/spacer]

Οι αντιδήμαρχοι Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη και Θεοχάρης Μασσαράς, ευχαρίστησαν όλους όσους προσέφεραν, αλλά και όλους όσους θα προσφέρουν από το υστέρημά τους, προκειμένου να δώσουν χαρά στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Επίσης ευχαρίστησαν τους Προσκόπους, που ενεργά και δυναμικά συμμετείχαν στην εθελοντική αυτή δράση.

Από τις προσφορές καλύφθηκε ένα μεγάλο μέρος των αναγκών, οι οποίες όμως παραμένουν μεγάλες. Κι επειδή σκοπός των δράσεων είναι να δοθεί χαρά στα παιδιά που ζουν δύσκολα, αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, οι προσφορές σε παιχνίδια, συνεχίζουν να γίνονται δεκτές στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (4ος όροφος, στο Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου Πατρέων, τηλ. 2610 240859).

[spacer][/spacer]

[toggle title=”Σχετικές δημοσιεύσεις”]Συγκεντρώνουμε παιχνίδια & ρούχα για παιδιά στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί»[/toggle]