Οι Πρόσκοποι της Πάτρας συμμετέχουν στη δράση που οργανώνει η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ο ΣΚΑΪ και ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ (δια των Αντιδημαρχιών Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, Ένταξης Μεταναστών και Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί». Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 έχει προγραμματιστεί σειρά δράσεων στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα, με τίτλο «Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ Άι-Βασίλης».

koutes_mazipaidi_560_360_c1

Για 2η συνεχή χρονιά συγκεντρώνονται παιχνίδια και ρούχα για τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων, και τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το παιδί». Τα δώρα θα είναι για παιδιά όλων των ηλικιών.

Το Σάββατο 07 Δεκεμβρίου 2013 και συγκεκριμένα από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι μπορείτε να φέρετε τα δώρα σας στην πλατεία Βασ. Γεωργίου Α’.

Οργανωθείτε και ελάτε μαζί με φίλους, συγγενείς, μικρούς και μεγάλους. Θα σας περιμένουν εκπλήξεις και happening για τα παιδιά! Τα παιχνίδια και τα ρούχα που θα προσφέρετε μπορεί να είναι καινούρια ή  σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση.

Σκοπός των δράσεων είναι να δοθεί χαρά στα παιδιά αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Ίσως, αυτή μας η προσφορά να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία, αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας.

Φέτος τα Χριστούγεννα, γίνε και εσύ  Άι-Βασίλης για εκατοντάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα!

[spacer][/spacer]

[toggle title=”Σχετικές δημοσιεύσεις”]Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση παιχνιδιών & ρούχων για παιδιά στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί»[/toggle]