Το Σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Λυκοπούλων της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου. Στο Δημοτικό Άλσος Χρυσαμπέλων του Δήμου Αιγιαλείας, συναντήθηκαν 118 Λυκόπουλα και 38 Ενήλικα Στελέχη, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων από Αργοστόλι, Ληξούρι, Πάτρα, Ρίο, και Αίγιο.

Τα Λυκόπουλα, πρόθυμα όπως πάντα, κατάφεραν να επιστρέψουν στις Αγέλες τους τον λύκο που είχε χαθεί από το λυκοπουλικό τους καπέλο. Δέχτηκαν την πρόκληση και όλοι μαζί εξερευνώντας το μαγικό δάσος των δράκων, κατάφεραν να τον πάρουν πίσω. Τα Λυκόπουλα, στο διήμερο αυτό, βίωσαν, στη φύση, το πνεύμα της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της προσφοράς, έκαναν νέους φίλους και επέστρεψαν με φορτωμένα σακίδια από εμπειρίες.

Συγχαρητήρια στις Αγέλες που όχι μόνο συμμετείχαν στο διήμερο αλλά και βοήθησαν στην προετοιμασία του: 1η και 2η Αργοστολίου, 1η Ληξουρίου, 3η 4η 5η 9η Πάτρας, 6η Ρίου 2η και 4η Αιγίου. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, στα Ενήλικα Στελέχη της Περιφέρειας που βοήθησαν στην προετοιμασία και στην υλοποίηση του Διημέρου.

Για την επιτυχημένη διεξαγωγή της Δράσης, ευχαριστούμε πολύ την Εταιρεία “Λουξ Μαρλαφέκας” για την χορηγία των αναμνηστικών, καθώς και τις επιχειρήσεις Τυροκομικά – Παναγιώτης Γεωργακόπουλος από το Αίγιο και το Αρτοποιείο Τηλιγιάδης, επίσης από το Αίγιο.

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς

Ισμήνη Κρεμμύδα

Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου