Μια όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία για την Ομάδα Προσκόπων (30/08 – 05/09) και τις Αγέλες Λυκοπούλων (05/09 – 10/09) του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πατρών έλαβε χώρα στις αρχές Αυγούστου 2020 στην Τοποθεσία Μίχας του Δήμου Ερυμάνθου. Το γέλιο, το παιχνίδι, η διασκέδαση και η ζωντάνια σε συνδυασμό με το καταπράσινο ελατόδασος της περιοχής έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο, μία μοναδική απόχρωση στις κατασκηνώσεις μας.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε φέτος λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών, προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε στα παιδιά μας ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, να τους χαρίσουμε μία εμπειρία που θα θυμούνται. Το χαμόγελό τους μετά τοπέρας της κατασκηνωτικής περιόδου, δικαιώνει το έργο και την προσπάθεια των ενήλικων εθελοντών μας.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που συνεισέφεραν και εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας στο εγχείρημα αυτό. Το «κατασκηνωτικό παζλ» του Συστήματός μας, μετρά 63 κομμάτια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια δημιουργικότητα και τα χρόνια που θα έρθουν, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να βρίσκονται μπροστά μας. Να είμαστε όλοι καλά και να ξεκινήσουμε με δύναμη τις δρασεις μας τη νέα προσκοπική χρονιά!

Αλέξανδρος Θεοδωρόπουλος
ΑΣ – 2ο Σύστημα Προσκόπων Πατρών